Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat a magyar agrárgazdaságra az orosz-ukrán háború?

Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat a magyar agrárgazdaságra az orosz-ukrán háború?

agrarszektor.hu
Minden korábbi termelési, piaci, támogatási és finanszírozási forgatókönyvet átírt az agrárgazdaságban az orosz-ukrán háború, amely súlyos költség- és árváltozásokat okoz a szektorban. A Portfolio Csoport április 6-i kecskeméti Agrárium 2022 konferenciája kiemelten foglalkozik azzal, hogy a háborús konfliktus következtében mire számíthatnak 2022-ben a hazai agrárpiaci szereplők.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Súlyos hatást gyakorol az orosz-ukrán háború a hazai agrárgazdaságra, mivel teljes mértékben kiszámíthatatlanná teszi az ágazati szereplők gazdasági tevékenységeit. A Portfolio Csoport április 6-án rendezi meg Agrárium 2022 konferenciáját, amely kiemelten foglalkozik a háborús konfliktus agrárgazdasági következményeivel. Az eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

A konferencia részletesen, több tematikus kerekasztal-beszélgetésben és szakmai előadásban elemzi, milyen termelési, piaci, támogatási, szabályozási és finanszírozási változásokra kell felkészülniük a piaci szereplőknek, és ez hogyan befolyásolhatja jövedelmezőségüket 2022-ben. A rendezvény a kiszámíthatatlan gazdasági környezet ellenére is igyekszik támpontokat és prognózisokat nyújtani az idei gazdasági és üzleti döntésekhez.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.

Az előadók névsora ide kattintva tekinthető meg>>

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának - termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?