2023. február 5. vasárnap Ágota, Ingrid

Életbevágó témák a siófoki Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Hogyan lehet majd hozzájutni a több ezermilliárd forintos agrár- és vidékfejlesztési támogatáshoz a következő években - többek között erre fókuszál az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 9-10-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. A kétnapos rendezvény kiemelten foglalkozik az agrárágazatot is alapvetően érintő világpiaci árrobbanással, a földpiaci viszonyokkal, az állattenyésztés helyzetével és az inputpiaci kihívásokkal is

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Kilencedik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely a hazai agrárium egyik legrangosabb szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek december 9-10-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény több mint húsz kiemelt kerekasztal-beszélgetésben foglalkozik az agrárium sorsát alapvetően meghatározó témákkal, amelyek valamennyi ágazat sorsát döntően befolyásolják. Így mindenekelőtt szó lesz arról, milyen módon lehet majd hozzájutni ahhoz a több ezermilliárd forintnyi agrár- és vidékfejlesztési támogatáshoz, amelyet a következő években vehetnek igénybe az agrárpiaci szereplők.

A kétnapos konferencia részletesen foglalkozik azzal, hogyan hatnak az inputpiaci kihívások a növénytermelésre, illetve milyen következményekkel jár a világpiaci terményárrobbanás a növénytermelők és az állattenyésztők jövedelmezőségére. A rendezvény napirendre tűzi az agrárium számára fontos hitelezési és finanszírozási témákat, az élelmiszeripar előtt álló rendkívüli fejlesztési lehetőségeket és a földpiaci változásokat is. Emellett a szekciók megvitatják többet között a generációváltást, az agrárintegrációt, a precíziós gazdálkodást és az agrárdigitalizációt érintő kérdéseket is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A rendezvény felkért előadói között az államigazgatási, az üzleti, a pénzügyi és a szakmai-érdekképviseleti szféra csúcsvezetői vesznek részt. A kerekasztal-beszélgetések mellett színvonalas szakmai előadások hangzanak el, és az eseményen lehetőség nyílik személyes szakmai konzultációkra, üzleti megbeszélésekre is.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A Portfolio Csoport a konferenciarészvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>  

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?