Ez minden magyar gazdát érint: a kamara felméri a koronavírus első gazdasági hatásait

Ez minden magyar gazdát érint: a kamara felméri a koronavírus első gazdasági hatásait

agrarszektor.hu
Online kérdőíves felmérést indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai körében, hogy minél pontosabb képet kaphassanak a koronavírus-járvány okozta helyzet mezőgazdaságra és élelmiszeriparra gyakorolt első hatásairól.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A NAK tisztában van azzal, hogy a következő hetek, hónapok mindenki számára nehezek lesznek. Ezért a kormányzattal és szakmai szervezetekkel továbbra is együttműködve azon dolgoznak, hogy az agrár- és élelmiszeripar számára megfelelő megoldások szülessenek a kialakult helyzet jelenlegi és jövőbeni negatív hatásainak kezelésére, olvasható a Kamara honlapján.

A Kamara most is számít tagjai véleményére, problémáik, felvetéseik és javaslataik megosztására! Az kamarai tagok az online kérdőív kitöltésével a NAK segítségére lehetnek abban, hogy az egyeztetések során a gazdálkodók és az élelmiszeripari szereplők minél pontosabb álláspontját tudják képviselni. Az online kérdőív ezen a linken érhető el.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?