Ez minden magyar gazdát érint: a kamara felméri a koronavírus első gazdasági hatásait

Ez minden magyar gazdát érint: a kamara felméri a koronavírus első gazdasági hatásait

agrarszektor.hu
Online kérdőíves felmérést indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai körében, hogy minél pontosabb képet kaphassanak a koronavírus-járvány okozta helyzet mezőgazdaságra és élelmiszeriparra gyakorolt első hatásairól.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A NAK tisztában van azzal, hogy a következő hetek, hónapok mindenki számára nehezek lesznek. Ezért a kormányzattal és szakmai szervezetekkel továbbra is együttműködve azon dolgoznak, hogy az agrár- és élelmiszeripar számára megfelelő megoldások szülessenek a kialakult helyzet jelenlegi és jövőbeni negatív hatásainak kezelésére, olvasható a Kamara honlapján.

A Kamara most is számít tagjai véleményére, problémáik, felvetéseik és javaslataik megosztására! Az kamarai tagok az online kérdőív kitöltésével a NAK segítségére lehetnek abban, hogy az egyeztetések során a gazdálkodók és az élelmiszeripari szereplők minél pontosabb álláspontját tudják képviselni. Az online kérdőív ezen a linken érhető el.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?