Agrárszektor Konferencia: jelentős kedvezmény a NAK-tagoknak

Agrárszektor Konferencia: jelentős kedvezmény a NAK-tagoknak

agrarszektor.hu
Ötvenszázalékos kedvezménnyel vehetnek részt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai az év vége legrangosabb agrárszakmai eseményének számító Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon helyszíni és online részvétellel a Portfolio gazdasági portál.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A siófoki Agrárszektor Konferencia célja, hogy a legfontosabb agrártémákról nyújtson átfogó tájékoztatást az agrárgazdasági szereplőknek. A december 3-4-i kétnapos eseményen csaknem húsz kiemelt mezőgazdasági, élelmiszeripari és az új agráradózási reform témái kerülnek terítékre az előadók száma pedig megközelíti a százat.

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

A helyszínen törekszünk a maximális biztonság megteremtésére, természetesen a Portfoliotól és az Agrárszektortól már megszokott magas színvonalú szakmai program mellett. Ennek érdekében számos intézkedést vezettünk be. Ilyen például a QR-kódos, érintésmentes beléptetés, előzetes ózonos fertőtlenítés, illetve megfelelő távolságtartással alakítjuk ki az ültetési rendet a termekben, testhőmérséklet mérést végzünk, egész napos folyamatos levegő fertőtlenítést üzemeltetünk, maszkot, gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt biztosítunk. Korlátozott számban értékesítünk helyszíni jegyeket, ugyanakkor online is megrendezzük az eseményt egy olyan felületen, ahol a teljes szakmai program nyomon követhető és sok online funkció mellett networkingre is van lehetőség. 

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A konferenciát várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, de előadó lesz Lázár János kormánybiztos is, a szekcióbeszélgetésekben pedig a hazai agrárium további neves államigazgatási és vállalati döntéshozói vesznek részt. Szó lesz többek között arról, hosszabb távon milyen agrárgazdasági befektetéseket érdemes végrehajtani, hogyan alakul a 2020 utáni agrártámogatásokat közvetítő uniós Közös Agrárpolitika, illetve milyen föld- és agráradózási változásokra lehet számítani a hazai szabályozásban.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A rendezvény résztvevői tájékozódhatnak arról is, milyen új hitel- és finanszírozási termékeket nyújtanak az agráriumban a bankok, illetve milyen halaszthatatlan lépésekre lehet szükség versenyképességük javításához. A konferencia részletesen foglalkozik a vetőmag-, a műtrágya- és a növényvédőszer-piaci trendekkel, az állattenyésztés, a takarmányozás és a baromfiipart érintő igen aktuális agrárágazati kérdéseiről, illetve az élelmiszeripar számára készülő új állami védjegyrendszer részleteivel. 

Az esemény kiemelt témái között szerepelnek a precíziós gazdálkodás legújabb technológiai fejlesztései és az új hazai digitális agrárstratégia innovációs lehetőségei. A résztvevők emellett előadásokat hallgathatnak meg az öntözésfejlesztés előtt álló kihívásokról, a modern takarmányozás eredményeiről, a mezőgazdasági generációváltás előtt álló legnagyobb próbatételekről és a korszerű agrármarketing kulisszatitkairól is.

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?