Új cég foglalkozik az európai uniós finanszírozási pályázatokkal

Új cég foglalkozik az európai uniós finanszírozási pályázatokkal

agrarszektor.hu
A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) egy relatíve friss cég, ráadásul 2023 elején volt egy ügyvezetőváltásunk is, így nemcsak azt kellett megoldanunk, hogy hogyan vezessük be a piacra ezt az új céget, hanem sok mindent újra kellett gondolnunk és kezdenünk - mondta el Füleky Ági Vanda, a MFOI marketing ügyvezetője a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Füleky Ági Vanda elmondta, hogy a MFOI a közvetlen európai uniós finanszírozási pályázatokkal foglalkozik, de nagy kihívást jelent számukra, hogy a köztudatban a céggel és annak feladatával kapcsolatban a valóságtól egészen eltérő információk keringenek. A szakember a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián arról is beszélt, hogy a 2024-es év várhatóan sok újdonságot hoz majd a számukra, amelyek azonban várhatóan többletfeladatokkal is fognak járni. A cég terveit illetően Füleky Ági úgy fogalmazott, hogy a továbbiakban is szeretnék minél szélesebb körben promotálni a közvetlen uniós forrásokat, illetve az edukációt. A szakember szerint a konferencia a szektor legnagyobb eseménye, ahol a résztvevők a legtöbb céggel és emberrel találkozhatnak.

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?