Indul-e idén újabb hatalmas állami földeladási program?

Indul-e idén újabb hatalmas állami földeladási program?

agrarszektor.hu
Újabb hatalmas állami földértékesítési akció indul az idén, amely 300 milliárd forinttal hivatott növelni a költségvetési bevételeket. A Portfolio Csoport március 21-i kecskeméti Agrárium 2023 konferenciája bemutatja, kik és milyen feltételekkel vehetnek állami területeket, illetve milyen egyéb, földhaszonbérletet és földvásárlást érintő lényeges változások léptek életbe.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Újabb jelentős változást okozhat a hazai földpiacon az a földértékesítési akció, amelyet az eddigi információk alapján hamarosan meghirdethet a kormány.  A Portfolio Csoport március 21-i Agrárium 2023 konferenciája részletesen foglalkozik azzal, milyen feltételekkel lehet majd hozzájutni az állami területekhez. A konferenciának a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A költségvetési törvény előirányzata szerint az állami földértékesítésekből 300 milliárd forint bevételre kell szert tenni. Ennek eléréséhez lényeges szempont, milyen földeket mennyiért értékesítenek, és azokat kiknek lesz esélyük megvenni. Emellett azonban idéntől több olyan, a földvásárlási és a földhaszonbérleti viszonyokat érintő szabályozási változtatás is hatályba lépett az idén, amelyekről szintén szó lesz a konferencia földpiaci szekciójában.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?