Kiderült: megvan a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektorjelöltje

Kiderült: megvan a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektorjelöltje

agrarszektor.hu
Prof. Dr. Gyuricza Csabát javasolja a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektorának az Egyetem Szenátusa, valamint az intézmény fenntartója, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány. A jelölt legfontosabb stratégiai célkitűzése, hogy a MATE hazánk és Közép-Európa meghatározó agrárfókuszú felsőoktatási intézményévé váljon az elkövetkező időszakban, oktatási és kutatási eredményei a lehető leghatékonyabban szolgálják a hazai agrárium versenyképességének további fejlesztését.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint az intézmény szervezeti és működési szabályzatában rögzítettek alapján 2021. február 1-jén pályázatot hirdetett rektor vezető állású munkakör betöltésére -írja közleményében a MATE. A 2021. március 3-i határidőig egy rektori pályázat érkezett be - Dr. Gyuricza Csaba részéről, - aki jelenleg megbízottként látja el az intézményvezetői feladatokat. A pályázat a tartalmi és formai követelményeknek egyaránt megfelelt. A pályázó meghallgatására március 8-án került sor a rektori pályázatot véleményező bizottság előtt a gödöllői Szent István Campuson, aki ezt követően március 12-én az Egyetem teljes vezetése előtt is ismertette stratégiai célkitűzéseit.

A MATE Szenátusa egyhangúlag - 22 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett - támogatta Dr. Gyuricza Csaba jelölését. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriuma március 18-i ülésén szintén egybehangzóan - 5 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett - megszavazta a Professzor megválasztását. A Kuratórium ennek alapján terjeszti fel Dr. Gyuricza Csaba rektori kinevezését Áder János köztársasági elnök felé.

Címlapkép forrása: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?