2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Fórumsorozatot indít a NAK az erdészeti szektor szereplőinek: itt vannak a részletek

Fórumsorozatot indít a NAK az erdészeti szektor szereplőinek: itt vannak a részletek

agrarszektor.hu
Erdészeti tájékoztató fórumsorozatot tart a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2021. szeptember 16. és november 4. között. Az online fórumok témái közt szerepel többek közt a magyarországi fapiac, fakereskedelem helyzete, a fenntarthatóság és a jegybanki politika kapcsolata, a klímaváltozás, az erdők egészségi állapota a változó környezeti viszonyok között.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Továbbá az elektronikus ügyintézési lehetőségek, a vadkár gyakorlati érvényesítése, az erdőgazdálkodókat érintő környezet- és természetvédelmi elvárások anyagi kompenzálási lehetőségei . olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményében. A tájékoztató fórumokon meghatározó ágazati szereplők, intézmények, szervezetek képviselői adnak tájékoztatást az érdeklődők számára, az egyes események a szaktanácsadói, szakirányítói képzési rendszerben is akkreditálásra kerülnek. A tervezett időpontok és témákide kattintva megtekinthetők. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31