Sokan hibáznak a pályázatok benyújtásakor: így kerülhetők el a legdurvább bakik

Sokan hibáznak a pályázatok benyújtásakor: így kerülhetők el a legdurvább bakik

agrarszektor.hu
Az Agrárminisztérium az előző évekhez hasonlóan, 2022-ben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati, illetve a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek. Ezért a tárca workshopot hirdet a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Workshopot hirdetett az Agrárminisztérium a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat egyaránt 2022. január 14-én jelent meg a minisztérium honlapján.

A workshopra 2022. január 27-én, csütörtökön 9.00-11.00 között kerül sor az Agrárminisztérium épületében (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint, Kupolaterem.) A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken tehető meg. (A szaktárca a regisztrációs linket Google Chrome webböngészőben javasolja megnyitni.)

A jelentkezéseket legkésőbb 2022. január 21. (péntek) 17.00-ig tudjuk fogadni. A regisztráció megerősítéséről mindenki külön e-mailt kap. A fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel az Agrárminisztérium az alábbi fontos tudnivalókra hívta fel a figyelmet:

  • egy szervezet egy személyt delegálhat,
  • a delegált résztvevő kizárólag védettségi igazolvány kötelező felmutatása és annak ellenőrzését követően vehet részt a rendezvényen,
  • maszk használata kötelező,
  • amennyiben a létszám eléri a terem kapacitása szerinti maximális létszámot, a beérkezett regisztrációk sorrendjében küldjük ki a regisztráció megerősítéséről szóló értesítő levelünket,
  • amennyiben a regisztráltak száma meghaladja a maximális létszámot, újabb időpontra nyitunk meg regisztrációs lehetőséget (2022. január 27. 13.00-15.00).
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?