Érik az üzemanyag-krízis: több kúton is elfogyott a benzin Magyarországon

Érik az üzemanyag-krízis: több kúton is elfogyott a benzin Magyarországon

agrarszektor.hu
Több benzinkúton nem lehetett kedden tankolni Magyarországon üzemanyaghiány miatt, ahol pedig mégis, ott hosszú percekig kellett sorban állni érte. Az országszerte akadozó üzemanyag-ellátás oka, hogy ismét ellátási gondok vannak hazánkban.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Országszerte akadozik az üzemanyag-ellátás - derült ki az RTL híradó keddi adásából. Egy nyilatkozónak csak a sokadik kúton sikerült tankolnia, másfél óráig keresett Győrben olyan benzinkutat, ahol van üzemanyag. Több helyen egyáltalán nem lehetett tankolni kedden Magyarországon, ahol mégis, ott sokáig kellett sorban állni érte. 

Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ennek oka, hogy ismét ellátási gondok vannak. A hatósági ár miatt ugyanis több cég nem szállít elég üzemanyagot Magyarországra, hogy így csökkentse a veszteségeit. A szakember szerint bár pánikra nincs ok, nyár végére még komolyabb lehet a probléma és valószínűleg sorban állás nélkül nem nagyon lehet majd benzinhez jutni.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?