Drasztikus lépést tett Oroszország: ez egész Európára súlyos hatással lehet

agrarszektor.hu
Az orosz kormányzati portálon szombaton (2022. október 1.) közzétett jogszabály értelmében október 10-től tilos Oroszország területére belépnie vagy áthaladnia azoknak a közúti fuvareszközöknek, melyek az Európai Unióban, Nagy-Britanniában, Norvégiában vagy Ukrajnában vannak forgalomba helyezve.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A tilalom nem vonatkozik a kalinyingrádi régióba vagy az onnan történő árufuvarozásra, a postai küldemények szállítására, és olyan áruféleségekre, amelyek különleges szállítási és tárolási feltételeket kívánnak. Szintén a végrehajtási rendeletben áll, hogy az Oroszországot elhagyó külföldi honosságú tehergépjárművek nem vihetnek magukkal a tartályban 200 liternél több üzemanyagot - írja a NAK.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. december 5. 14:21