Október 16-án lejár a határidő: ezt sok gazdának el kell intéznie itthon

Október 16-án lejár a határidő: ezt sok gazdának el kell intéznie itthon

agrarszektor.hu
Az Ukrajnából származó kukorica megnövekedett behozatala miatt a mezőgazdasági termelőket érintő gazdasági veszteség kompenzációjáról szóló 53/2023. (IX. 13.) AM rendelet alapján, a 2022. évi egységes kérelmében bejelentett területekre vonatkozóan, KAL21 hasznosítási kódú főnövény tekintetében a mezőgazdasági termelők által elszenvedett gazdasági veszteségek részbeni kompenzációja céljából rendkívüli, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére jogosultak. 2023. október 16-ig igényelhető a kukoricatermelők rendkívüli kompenzációs támogatása!

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A támogatás a mezőgazdasági termelő 2022. évi egységes kérelme alapján a legfeljebb 500 hektár nagyságú egységes területalapú támogatási kérelmére jóváhagyott területen belüli legfeljebb 100 hektár kukorica termőterületre igényelhető. A benyújtásra vonatkozó határidő jogvesztő, továbbá a támogatási időszakra vonatkozóan egy kérelmező csak egy kérelmet nyújthat be, kizárólag elektronikus úton. A támogatás igénylés részletes feltételeit tartalmazó Kincstári közlemény ide kattintva érhető el - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?