Az agrárium csúcsvezetői találkoznak az idei Agrárszektor Konferencián

Az agrárium csúcsvezetői találkoznak az idei Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Nagy István agrárminiszter nyitja meg az idei siófoki Agrárszektor Konferenciát, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A hazai agrárgazdaság egyik legrangosabb szakmai eseményén az ágazat első számú csúcsvezetői vesznek részt és nyújtanak exkluzív információkat az agráriumban működő vállalkozások számára.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Rendkívül gazdag programmal várja a szakmai közönséget a Portfolio Csoport idei Agrárszektor Konferenciája, amely ma már az egyik legrangosabb eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 29-30-i kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia programjának áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencián az államigazgatási, a vállalati- üzleti, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői képviseltetik magukat, illetve tartanak előadásokat és vesznek részt színvonalas kerekasztal-beszélgetésekben. Az eseményt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a magyar agrárgazdaság legnagyobb feladatairól és kihívásairól tart előadást. A kétnapos konferencia előadóinak száma meghaladja a 150-et.

Államigazgatás szereplői, oktatási intézmények

Agrárgazdasági vállalati döntéshozók

Inputgyártó- és forgalmazó cégek, gépkereskedők

Pénzügyi intézmények vezetői

Szakmai szervezetek, érdekképviseletek

Az előadókról részletesebben ide kattintva tájékozódhat>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?