Az agrárium csúcsvezetői találkoznak az idei Agrárszektor Konferencián

Az agrárium csúcsvezetői találkoznak az idei Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Nagy István agrárminiszter nyitja meg az idei siófoki Agrárszektor Konferenciát, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A hazai agrárgazdaság egyik legrangosabb szakmai eseményén az ágazat első számú csúcsvezetői vesznek részt és nyújtanak exkluzív információkat az agráriumban működő vállalkozások számára.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Rendkívül gazdag programmal várja a szakmai közönséget a Portfolio Csoport idei Agrárszektor Konferenciája, amely ma már az egyik legrangosabb eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 29-30-i kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia programjának áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencián az államigazgatási, a vállalati- üzleti, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői képviseltetik magukat, illetve tartanak előadásokat és vesznek részt színvonalas kerekasztal-beszélgetésekben. Az eseményt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a magyar agrárgazdaság legnagyobb feladatairól és kihívásairól tart előadást. A kétnapos konferencia előadóinak száma meghaladja a 150-et.

Államigazgatás szereplői, oktatási intézmények

Agrárgazdasági vállalati döntéshozók

Inputgyártó- és forgalmazó cégek, gépkereskedők

Pénzügyi intézmények vezetői

Szakmai szervezetek, érdekképviseletek

Az előadókról részletesebben ide kattintva tájékozódhat>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?