2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Az agrárium csúcsvezetői találkoznak az idei Agrárszektor Konferencián

Az agrárium csúcsvezetői találkoznak az idei Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Nagy István agrárminiszter nyitja meg az idei siófoki Agrárszektor Konferenciát, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A hazai agrárgazdaság egyik legrangosabb szakmai eseményén az ágazat első számú csúcsvezetői vesznek részt és nyújtanak exkluzív információkat az agráriumban működő vállalkozások számára.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Rendkívül gazdag programmal várja a szakmai közönséget a Portfolio Csoport idei Agrárszektor Konferenciája, amely ma már az egyik legrangosabb eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 29-30-i kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia programjának áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencián az államigazgatási, a vállalati- üzleti, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői képviseltetik magukat, illetve tartanak előadásokat és vesznek részt színvonalas kerekasztal-beszélgetésekben. Az eseményt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a magyar agrárgazdaság legnagyobb feladatairól és kihívásairól tart előadást. A kétnapos konferencia előadóinak száma meghaladja a 150-et.

Államigazgatás szereplői, oktatási intézmények

Agrárgazdasági vállalati döntéshozók

Inputgyártó- és forgalmazó cégek, gépkereskedők

Pénzügyi intézmények vezetői

Szakmai szervezetek, érdekképviseletek

Az előadókról részletesebben ide kattintva tájékozódhat>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31