Terem-e idén haszon a növénytermelésben? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

Terem-e idén haszon a növénytermelésben? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Folytatódik a lejtmenet a terménypiacokon vagy az idén újra áremelkedésre számíthatnak a szántóföldi növénytermelők? - ez lesz az egyik kiemelt szakmai témája az idei Agrárium Konferenciának, amelyet március 19-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az eseményen szó lesz a mezőgazdasági inputpiacokon várható idei legfontosabb változásokról és trendekről is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Lesznek-e átütő intézkedések az ukrán gabonatermékekkel szemben, amelyek továbbra is jelentős nyomást gyakorolhatnak az uniós, illetve a magyar gabonapiacra? - többek között erre a kérdésre igyekszik választ adni az Agrárium Konferencia, amely immár hagyományosan az egyik legjelentősebb eseménynek számít a tavaszi agrárszakmai rendezvények ragsorában. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia legfontosabb célja, hogy áttekintse az agrárgazdasági termékpályák piaci folyamatait, és kézzelfogható információkat nyújtson az ágazati szereplők számára az idénre várható felvásárlási árakról és értékesítési lehetőségről. A rendezvényen szó lesz arról, hogy a meghatározó szántóföldi növényeknél milyen költségekkel és árakkal kalkulálhatnak a termelők, illetve milyenek lehetnek az őszi és a tavaszi vetésű növények jövedelmezőségi kilátásai 2024-ben. Ennek kapcsán a konferencia szakértői elemzik azokat a legfontosabb inputpiaci folyamatokat, amelyek leginkább befolyásolhatják a termelők idei gazdálkodási döntéseit és eredményeit.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06