Utolsó helyek, utolsó pillanatok! Hamarosan indul az Agrárszektor Konferencia

Utolsó helyek, utolsó pillanatok! Hamarosan indul az Agrárszektor Konferencia

agrarszektor.hu
Nagy István agrárminiszter nyitja meg az idei siófoki Agrárszektor Konferenciát, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A hazai agrárgazdaság egyik legrangosabb szakmai eseményén az ágazat első számú csúcsvezetői vesznek részt és nyújtanak exkluzív információkat az agráriumban működő vállalkozások számára.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Rendkívül gazdag programmal várja a szakmai közönséget a Portfolio Csoport idei Agrárszektor Konferenciája, amely ma már az egyik legrangosabb eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 29-30-i kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia programjának áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencián az államigazgatási, a vállalati- üzleti, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői képviseltetik magukat, illetve tartanak előadásokat és vesznek részt színvonalas kerekasztal-beszélgetésekben. Az eseményt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a magyar agrárgazdaság legnagyobb feladatairól és kihívásairól tart előadást. A kétnapos konferencia előadóinak száma meghaladja a 150-et.

Államigazgatás szereplői, oktatási intézmények

Agrárgazdasági vállalati döntéshozók

Inputgyártó- és forgalmazó cégek, gépkereskedők

Pénzügyi intézmények vezetői

Szakmai szervezetek, érdekképviseletek

Az előadókról részletesebben ide kattintva tájékozódhat>>

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?