Ezt sokan nem tudják az elektronikus gazdálkodási napló használatáról

Ezt sokan nem tudják az elektronikus gazdálkodási napló használatáról

agrarszektor.hu
A Nébih tájékoztatja azokat a gazdálkodókat, akik az elektronikus gazdálkodási naplót piaci szoftverrel szeretnék vezetni, hogy a szoftverválasztás előtt mindenképpen informálódjanak arról, hogy a kinézett alkalmazás tud-e csatlakozni az eGN-hez. Fontos, hogy magát a szoftveres kapcsolat magvalósítását kizárólag az üzemeltető cégek kezdeményezhetik a hivatalnál.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Minden esetben a szoftvert üzemeltető cégnek kell a Nébih felé jeleznie azt a szándékot, hogy a rendszerébe feltöltött adatokat át szeretné tölteni a Nébih elektronikus gazdálkodási napló (eGN) adatbázisába. Ezt nagyságrendileg már húsz forgalmazó kérvényezte, és hét szoftver jutott el mostanra az éles üzemeléshez. A Nébih kiemelt célja, hogy folyamatosan bővüljön az eGN-nel közvetlen kapcsolatban álló alkalmazások köre, ezzel is támogatva a gazdálkodókat adminisztratív feladataik gördülékeny intézésében. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében azonban fontos a körültekintő választás! A hivatal kéri a gazdálkodókat, hogy piaci szoftver választása előtt minden esetben tájékozódjanak az érintett cégnél, hogy szoftverük kompatibilis-e a Nébih eGN adatbázisával - írja a Nébih.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?