Új mesterszakot indít a MATE: itt vannak a részletek

Új mesterszakot indít a MATE: itt vannak a részletek

agrarszektor.hu
A korszerű agrárgazdaság ma már elképzelhetetlen a mindennapi életünkben is megtalálható okos műszaki megoldások, a digitalizáció nélkül. Elsősorban ezekről a technológiákról, eszközökről szól a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) által alapított új agrár-műszaki rendszermérnök mesterképzési szak, amely elsősorban az agrárképzési területen alapdiplomával rendelkezők számára szól.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Új agrár-műszaki rendszermérnök mesterszakot indít a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, melyre agrárképzési területen szerzett alapdiplomával lehet felvételizni, 2024. február 15-ig. A képzésre - a MATE felvételi eljárásban meghirdetett további szakjaihoz hasonlóan - a felvi.hu E-felvételi rendszerében lehet jelentkezni. A 3 féléves új képzés elsősorban az agrárdigitalizáció, a termelésben megjelenő mesterséges intelligencia megoldások, a korszerű mezőgazdasági géprendszerek, valamint a műszaki, technológiai, adattudományi, menedzsment és gazdaságtani ismeretek terén bővíti a hallgatók agrártudományi alapismereteit - írja a MATE közleményében.

EZ IS ÉRDEKELHET

A képzés sikeres elvégzése után a végzettek alkalmassá válnak agrárgazdaságok irányítására, műszaki és/vagy gazdasági rendszerfolyamatok, illetve vállalati projektek menedzsmentjének kialakítására és működtetésére, vagy akár kutatási és innovációs tevékenységek végzésére is. A tudományos élet iránt érdeklődők pedig a doktori képzésben is folytathatják tanulmányaikat. A képzésre a növénytermesztő mérnöki, a természetvédelmi mérnöki, a gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki, a vidékfejlesztési agrármérnöki, az állattenyésztő mérnöki, a mezőgazdasági mérnöki és a vadgazda mérnöki alapképzési szakokon végzettek jelentkezését várja a MATE.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Fontos együttműködést kötött a MATE
Fenntarthatóság

Fontos együttműködést kötött a MATE

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem oktatási, kutatási, kiválasztási és tudományos célú együttműködési megállapodást kötött a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálattal.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?