Szántsunk vagy ne a hazai földeken? - Választ ad az Agrofuture Konferencia

Szántsunk vagy ne a hazai földeken? - Választ ad az Agrofuture Konferencia

agrarszektor.hu
Melyek a fenntartható talajgazdálkodás legfontosabb kritériumai, abba kell-e hagyni a szántást Magyarországon, illetve a talajkímélő szántóföldi agrotechnológiai megoldásokból hogyan profitálhatnak legjobban a termelők? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrofuture Konferenciának, amelyet május 23-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Első ízben rendezi meg idén a Portfolio Csoport az Agrofuture Konferenciát, amely tematikus módon az agrárgazdaságot érintő legfontosabb fenntarthatósági és innovációs témákkal tűzi napirendjére. A május 23-i rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia egyik kiemelt témája az lesz, hogyan gazdálkodhatnak eredményesen talajkímélő szántóföldi agrotechnológiai megoldásokkal a termelők. A szakértők kitérnek arra, melyek a regeneratív talajművelés legfontosabb jellemző és milyen fenntartható talajmeliorációs lehetőségek kínálkoznak a gazdálkodók számára. A konferencia választ igyekszik adni arra az egyre gyakrabban felmerülő kérdésre is, hogy abba kell-e hagyni a szántás a hazai szántóföldi gazdálkodásban?

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport az Agrofuture Konferencia előtt egy nappal, május 22-én rendezi meg Agrofood Konferenciáját, amely az élelmiszeripart érintő legaktuálisabb témákat tűzi napirendjére.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?