A mátészalkai almaszirom világszerte hódit

agrarszektor.hu
Svájcba is betört a Nobilis Zrt. natúr és csokoládés almaszirma, útban is van az első szállítmány Mátészalkáról.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Svájc piacvezető burgonyachips-gyártó cége tavaly figyelt fel a szabolcsi almasziromra Londonban, egy élelmiszeripari kiállításon, ezt követte egy teljes évig tartó tesztelés és piackutatás, mostanra pedig be is indult a kinti értékesítés.

A termék száz százalékig természetes alapanyagokból készült, a cég a beregi térség gyümölcseit és zöldségeit használja fel, Európa 14 országába, Dél-Koreába, sőt, 2010 óta Japánba is exportálnak. 

A régió vállalkozói pályázatok keretein belül dolgoznak együtt évek óta a Nyíregyházi Főiskola Agrár és Molekuláris Kutató Intézetével, ahol korszerű műszerekkel fejlesztik termékeiket, hogy egészségesek, adalékanyag-mentesek maradjanak. Szakértők szerint a magyar almafajták beltartalmi értékeik szerint kitűnő minőségek.

Novák Tibor, az almaszirom készítő vállalkozás tulajdonosa büszkén tette hozzá, hogy almaszirmuk Magyarország leghátrányosabb területét köti össze a világ legelőnyösebb helyzetű térségeivel - számol be az Agromonitor.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?