2021. január 23. szombat Zelma, Rajmund

Hírek - Agrárpénzek

Állattartók figyelem! – Három népszerű pályázatot függesztenek fel

A márciusban megjelent 70 milliárdos keretösszegű öt EU-s felhívásból a baromfitartó, a sertéstartó és a szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése pályázatokat felfüggesztik - olvashatjuk a hivatalos pályázati oldalon megjelent közleményekben. A támogatási kérelmeket még három napig lehet beadni. A juh és kecske, illetve az állattartó telepek korszerűsítése pályázatok még nyitva állnak a mezőgazdasági termelők előtt közel 10 milliárdos keretösszeggel.
 
 

A "Baromfitartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.2-16 kódszámú) felhívás, a "Sertéstartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.5-16 kódszámú) felhívás és a "Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése" című (VP2-4.1.1.3-16 kódszámú) felhívás vonatkozásában keretkimerülés miatt az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek benyújtásának lehetőségét a közlemények honlapon való megjelenését követő harmadik naptól felfüggeszti.

Így a 60 milliárdos keretösszeggel meghirdetett három pályázati lehetőségre még három napjuk van az ügyfél-azonosítóval rendelkező mezőgazdasági termelőknek, hogy benyújtsák támogatási kérelmeiket.


Ezzel egy időben megjelent másik két pályázati lehetőségre továbbra is várják a kérelmeket. Az Állattartó telepek korszerűsítése - VP2-4.1.1.1-16 kódszámú és a Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése - VP2-4.1.1.4-16 kódszámú felhívások összesen közel 10 milliárdos keretösszeggel állnak a mezőgazdasági termelők rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu