2022. június 28. kedd Levente, Irén

Hírek - Agrárpénzek

Csúnyán lebukott a miskolci birsalmatolvaj

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy húszéves helyi férfival szemben. Az elkövető tavaly szeptemberben egy miskolci gyümölcsösben, a szüret előtti időben több mázsa birsalmát szedett le tulajdonított el.
 
 

Büntetőeljárást folytatott a Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy húszéves helyi férfival szemben - írja a police.hu-ra hivatkozva az Index. Az elkövető tavaly szeptember 17. és szeptember 21. között Miskolcon a Napraforgó utcában található egyik gyümölcsösben, a szüret előtti időben tíz mázsa birsalmát szedett le és tulajdonított el. 

A rendőrök a nyomozás eredményeként megállapították az elkövető kilétét, majd tavaly novemberben gyanúsítottként hallgatták ki – közölte a rendőrség. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy a birsalmát több alkalommal hozta el a gyümölcsösből, és kis tételekben értékesítette. A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben