Csúnyán lebukott a miskolci birsalmatolvaj

Csúnyán lebukott a miskolci birsalmatolvaj

agrarszektor.hu
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy húszéves helyi férfival szemben. Az elkövető tavaly szeptemberben egy miskolci gyümölcsösben, a szüret előtti időben több mázsa birsalmát szedett le tulajdonított el.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Büntetőeljárást folytatott a Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy húszéves helyi férfival szemben - írja a police.hu-ra hivatkozva az Index. Az elkövető tavaly szeptember 17. és szeptember 21. között Miskolcon a Napraforgó utcában található egyik gyümölcsösben, a szüret előtti időben tíz mázsa birsalmát szedett le és tulajdonított el. 

A rendőrök a nyomozás eredményeként megállapították az elkövető kilétét, majd tavaly novemberben gyanúsítottként hallgatták ki - közölte a rendőrség. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy a birsalmát több alkalommal hozta el a gyümölcsösből, és kis tételekben értékesítette. A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?