2022. július 1. péntek Tihamér, Annamária

Hírek - Agrárpénzek

Itt a segítség a magyar kisvállalkozásoknak: ez ingyen van, ne maradj le!

Rendkívül fontos szerepet töltenek be az ország gazdasági vérkeringésében a nagyvárosok, a vidék gazdasági és innovációs központjai, ezért a Portfolio gazdasági konferenciasorozatának Tiszaújváros a legújabb állomása. Bőven van még tér a mikro-, kis- és közepes vállalatok előtt, ezért Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórumon is célunk, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében. A Külföldi Piacra Lépés Google Edition online konferenciánk pedig a hazai piacon már sikeres kis- és középvállalkozásoknak szól, amelyek stabilitásuk, lehetőségeik és üzleti környezetük révén igyekeznek kihasználni az uniós tagállamok, vagy akár a harmadik országok által kínált üzleti lehetőségeket.
 
 

A Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórumon május 25-én Tiszaújvárosban nemcsak a magyar gazdaság kilátásairól, és az arra leselkedő legnagyobb kihívásokról lesz szó, kitüntető figyelemmel a devizakitettségre és az energiaárak drasztikus emelkedésére, hanem lehetséges megoldásokat is adunk a cégvezetők, tulajdonosok kezébe. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a mikro-, kis- és középvállalkozások számára még nyitva álló kedvezményes finanszírozású uniós pályázati lehetőségekről, amely mellett arra is kitérünk, hogy milyen hazai források állnak a gazdálkodók rendelkezésére.

Kiemelten kezeljük a versenyképesség növelésének kiaknázásában rejlő lehetőségeket, úgy, mint a digitalizációt vagy az automatizációt.

Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:

 • mikro-, kis- és középvállalkozások döntéshozói,
 • vállalattulajdonosok,
 • fejlesztési/beruházási projektek vezetői,
 • önkormányzati vezetők és cégek tisztviselő,
 • a gazdaság versenyképességének növelésében érdekelt gazdasági szakemberek.

A gazdasági helyzet, a forint körüli bizonytalanságok és a makropálya, valamint az ennek nyomán valószínűsíthető költségvetési politika; egyaránt felértékeli a vállalkozások életében a rendszeres devizabevételt. Az export jelentős szintlépést képvisel egy-egy vállalkozás életében, akár a menedzsmentről, a munka szervezéséről, a pénzügyi stabilitásról vagy a presztízsről van szó. A kkv-knak szóló Külföldi Piacra Lépés Google Edition konferenciánkon május 26-án célunk, hogy hogy gyakorlati tanácsokkal, közérthető útmutatással támogassa az exportpiacokra lépés gondolatával foglalkozó, vagy adóterheiket, az EU adta lehetőségekkel optimalizálni kívánó vállalkozásokat.

Vegyen részt online rendezvényünkön, ha kkv tulajdonosként, cégvezetőként, finanszírozóként érdeklődik az internet adta lehetőségek maximális kihasználásában, a digitális fizetési megoldások egyszerű bevezetésében, az elérhető támogatások és intézményi lehetőségek kihasználásában.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben