2019. augusztus 19. hétfő Huba

Hírek - Agrárpénzek

Nyert a Vidékfejlesztési Programban? - Így kell beruháznia

Tájékoztatót jelentetett meg a vidékfejlesztési beruházások megvalósításához a Miniszterelnökség. Az iránymutatásból kiderül, hogy a nyertes pályázók a fejlesztésekkor felmerülő kérdésekben hogyan járhatnak el a gyakorlatban.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A december 7-én megjelent tájékoztató tartalmazza többek között a mérföldkövek, a műszaki és a projekttartalom módosításának szabályait, illetve a változás bejelentésre, a projektmegvalósításra és a létszámtartásra vonatkozó előírásokat. Emellett kitér a Vidékfejlesztési Programban támogatott projektek közbeszerzésére, támogatáselőleg-igénylésére, valamint a kötelezettségátadás folyamatára és az örökléssel kapcsolatos gyakorlati kérdésekre is.

A tájékoztatóban megjelenő iránymutatást több vidékfejlesztési pályázat módosítása, egységesítése is követ majd annak érdekében – közölte a Miniszterelnökség. A tájékoztató a www.szechenyi2020.hu oldalon, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján (www.nak.hu) érhető el.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu