Nyert a Vidékfejlesztési Programban? - Így kell beruháznia

agrarszektor.hu
Tájékoztatót jelentetett meg a vidékfejlesztési beruházások megvalósításához a Miniszterelnökség. Az iránymutatásból kiderül, hogy a nyertes pályázók a fejlesztésekkor felmerülő kérdésekben hogyan járhatnak el a gyakorlatban.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A december 7-én megjelent tájékoztató tartalmazza többek között a mérföldkövek, a műszaki és a projekttartalom módosításának szabályait, illetve a változás bejelentésre, a projektmegvalósításra és a létszámtartásra vonatkozó előírásokat. Emellett kitér a Vidékfejlesztési Programban támogatott projektek közbeszerzésére, támogatáselőleg-igénylésére, valamint a kötelezettségátadás folyamatára és az örökléssel kapcsolatos gyakorlati kérdésekre is.

A tájékoztatóban megjelenő iránymutatást több vidékfejlesztési pályázat módosítása, egységesítése is követ majd annak érdekében - közölte a Miniszterelnökség. A tájékoztató a www.szechenyi2020.hu oldalon, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján (www.nak.hu) érhető el.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?