2022. május 22. vasárnap Júlia, Rita

Hírek - Agrárpénzek

Portfolio Agrár Klub: hogyan juthatunk új támogatásokhoz a vírusválságban?

Szeptember 30-án online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio csoport, milyen új agrárpályázatos fejlesztési lehetőségek nyílnak meg az Agrárminisztérium által kezelt magyar Vidékfejlesztési Programban (VP) a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére. A regisztrációhoz kötött rendezvény kiemelten foglalkozik az állattenyésztők és a kertészetek számára októbertől megnyíló, 80 milliárd forintos beruházási pályázati csomaggal.
 
 

A koronavírus-járvány miatt kialakult gazdasági válság komolyan érintette a hazai agrárgazdaság szereplőit, és hosszabb távon is befolyásolhatja a gazdálkodási feltételeket, illetve a piaci-értékesítési körülményeket. Az alkalmazkodáshoz a vállalkozásoknak újabb versenyképesség-növelő beruházásokat kell végrehajtaniuk, amelyekhez égetően szükségük lehet támogatásokra.

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

A szeptember 30-i online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, hogy a válság enyhítése érdekében milyen új fejlesztési támogatási lehetőségek nyílnak meg a Vidékfejlesztési Programban. A rendezvény kiemelten foglalkozik azzal a 80 milliárd forintos pályázati lehetőséggel, amely októbertől lesz elérhető az állattenyésztők és a kertészetek számára.

Az Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A rendezvény az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetőinek részvételével tárgyalja a koronavírus agrárgazdasági hatásait, illetve a kitörési és fejlesztési lehetőségeket. A klub kerekasztal-beszélgetésében pályázati tanácsadással és gazdálkodással foglalkozó szakemberek is részt vesznek.

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Sustainable World 2022

  Fenntarthatósági konferencia szeptember 6-án a jövő vállalataiért!

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalatok: aki nem digitalizál, csúnyán le fog maradni!

  Hitelezés 2022

  Május 17-én együtt a hazai hitelpiaci szereplők! Offline + Online is!