2019. szeptember 23. hétfő Tekla

Hírek - Agrárpénzek

Rendeletmódosítások - Nézzen utána!

A Magyar Közlöny tegnapi számában három agrártárgyú rendeletre is bukkantunk, amelyek a támogatásigénylések részleteit érintik. Nézzen utána, hogy területalapon járó juttatásait (A Vidékfejlesztési Alapból is!) mennyiben érinti a változás.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Megjelent két olyan jogszabály is, amelyek a támogatásigénylés és a jogososultsági feltételek több apró részletét módosították a területalapon igényelhető szubvenciók terén, beleérte a vidékfejlesztési pillér AKG, ÖKO, Natura stb. kifizetéseit is. Találunk módosítást a kárenyhítésről, a termeléshez kötött támogatásról, a MePAR-t érintő változásokról, a zöldítésről stb.

Napvilágot látott a baromfi-állatjóléti támogatás rendelete is. Mint arról már írtunk, az új támogatásigénylő lap pár nappal meg is előzte  a rendelet megjelentetését.

 • 2019. (IV. 1.) AM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból finanszírozott egyes támogatások 2019. évi igénybevételével kapcsolatos egységes eljárási szabályokról
 • 181410/2019. (IV. 1.) AM rendelet az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból, valamint a központi költségvetésből finanszírozott egyes támogatások igénybevételével kapcsolatos eljárási szabályokról szóló miniszteri rendeletek módosításáról
 • 181611/2019. (IV. 1.) AM rendelet a baromfi ágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatások feltételeiről
A közlöny aktuális tartalma itt olvasható.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu