Sok gazdát érintő pályázatban történt változás: ezt jó, ha mindenki tudja

Sok gazdát érintő pályázatban történt változás: ezt jó, ha mindenki tudja

agrarszektor.hu
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Mezőgazdasági termelők EU-s és nemzeti minőségrendszerhez történő csatlakozásának támogatása" című (VP3-3.1.1-19 kódszámú) felhívás dokumentációja.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Felhívják a támogatást igénylők figyelmét, hogy a felhívás módosulása az alábbi pontot érinti: A felhívás 4.3. fejezetében az utolsó szakaszhatár módosult 2022. december 31-ről 2022. szeptember 30-ára, illetve ennek megfelelően a támogatási kérelmek benyújtására rendelkezésre álló idő, melyek benyújtására 2022. szeptember 30. napjáig van lehetőség - írja a NAK. Azok benyújtásakor (és a támogatási időszak végéig):

  • az A) célterület szerinti minőségrendszerek esetén az elnevezésnek uniós oltalom alatt kell állnia (az elektronikus nyilvántartási rendszerekben az elnevezéseknek Bejegyezve/Regisztrált státuszúnak), B) és C) célterület esetében a minőségrendszernek elismertnek és EU által notifikáltnak kell lennie;
  • a támogatást igénylő tagsági viszonyának valamely minőségrendszerben fenn kell állnia, illetve az oltalom alatt álló elnevezések valamelyikének használatára jogosultnak kell lennie.

EZ IS ÉRDEKELHET

A támogatási kérelmek értékelésének utolsó szakasza szeptember 30-ig történik és az addig benyújtásra került projektek együttesen kerülnek elbírálásra. Kifizetési kérelmet az nyújthat be, aki támogatói okirattal rendelkezik vagy támogatási kérelmet nyújtott be, de hatályos támogatói okirattal még nem rendelkezik. Bármilyen kifizetésre kizárólag fennálló támogatási jogviszony esetében kerülhet sor, melynek feltétele a támogatói okirat közlése. Kifizetési kérelmet december 31. napjáig lehet benyújtani a Magyar Államkincstár elektronikus felületén. A határidő elmulasztása jogvesztő. További részletek az itt elérhető pályázati felhívásban olvashatók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55