Ledobta a cukiságbombát az UBM

Ledobta a cukiságbombát az UBM

agrarszektor.hu
Májusban indította el az UBM Csoport a Facebook-oldalán az úgy nevezett "Boci-sorozatot". A koncepció lényege, hogy mivel sokan még nem láttak élőben tehenet, ezért a cég egyik kollégája elmegy azokhoz a partnerekhez, akik a takarmányt vásárolják, és aranyos, cuki fotókat készít az ott élő állatokról.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Rendhagyó sorozatot indított idén májusban Facebook-oldalán az UBM Csoport, amelynek a "Boci-sorozat" címet adták. A kezdeményezés lényege, hogy a cég egyik kollégája heti rendszereséggel ellátogat azokhoz a partnerekhez, akik a takarmányt vásárolják, és cuki fotókat készít az ott élő állatokról. Ezek nem feltétlenül csak tehenek, akad bárányos, valamint csirkés poszt is az oldalon, illetve a képekhez alap információk is tartoznak az adott állatokról.

A koncepció részben azért is jött létre, mert sokan még nem láttak élőben például tehenet, így azonban közelebb kerülhetnek a természethez. Emellett a posztokban az állatok biológiai paramétereiről, szokásaikról mesélnek, szórakoztató formában.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 23. 06:02