Agresszív tehenek lepték el a korzikai tengerpartokat: rettegnek az emberek

Agresszív tehenek lepték el a korzikai tengerpartokat: rettegnek az emberek

agrarszektor.hu
A Franciaországhoz tartozó földközi-tengeri sziget, Korzika, már korábban is híres volt arról, hogy több mint tizenötezer tehénnek ad otthont. A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások azonban teljesen új szintre emelték a négylábúak szabadságát, és teljesen átvették az uralmat a tengerpartokon.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Ha Korzika egy-egy tengerpartjára keres rá az ember, szinte biztosan szembetalálja magát néhány olyannal képpel, ahol a tehenek épp a hófehér homokos parton napoznak a türkizkék vízpart mellett - épp úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne - írja az Index. Korábban az állatok és a turisták teljesen összhangban éltek és pihentek egymás mellett, a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások alatt azonban a négylábúak teljesen elszoktak az emberek jelenlététől, méghozzá olyannyira, hogy néhány partszakaszt teljesen kisajátítottak, egyszerűen rátámadnak a fürdőzni vágyókra, ha azok bemerészkednek a területükre. Az elmúlt hetekben több embert is megtámadtak a tehenek, ezért mostanra a szigeten több partszakaszt is lezártak, mivel egyszerűen nem bírnak az állatokkal, akik több autót és telket is megrongáltak. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?