Biztosítsa be a helyét Debrecenben az Agrár Stresszkezelés Napján!

Biztosítsa be a helyét Debrecenben az Agrár Stresszkezelés Napján!

agrarszektor.hu
A Magro.hu izgalmas szakmai programmal tartja meg idén is rendezvényét, a Stresszkezelés a mezőgazdaságban, Növény-Állat-Gazda Konferenciát és Kiállítást, amelyre szeretettel vár minden gazdálkodót 2024. február 15-én Debrecenben. A Magro.hu azt ígéri, hogy megmutatja, nem csak több milliós beruházásokkal lehet ma hatékonyan termelni, hanem van ennek más, stresszmentesebb módja is. 3 szekció, 35 szakmai előadás, beszélgetések, kapcsolatépítés és nyereményjátékok fűszerezik a szakmai programot, amelyen az agrárium kiválóságai és új szereplők is megmutatkoznak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A debreceni szakmai konferencián 35 kiváló szakember mutatja be 1 nap alatt a legújabb fejlesztéseket és tippeket a talajelőkészítésétől, a vetőmagok-, a növényvédő szerek-, a műtrágyák helyes kiválasztásán át a betakarításig. Az állattenyésztőknek a takarmányozás, a toxinkérdés, alternatív fehérjeforrások lesznek pl. a főbb témái, valamint a gazdálkodást segítő, menedzseri feladatok is szóba kerülnek. Az előadók mind arra keresik és adják meg a választ, hogy tényleg csak több milliós beruházásokkal lehet-e ma hatékonyabban termelni vagy van ennek más módja is? Melyek azok a stresszmentes lehetőségek, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kell, és amelyek hozzásegítenek a nagyobb terméshez és profithoz. Az előadók bebizonyítják, hogy mindenkinek lehet újat mondani, és hogy nem többet kell dolgozni, hanem másképpen; és más megközelítésben!

Helyszín és időpont:

2024. február 15., Debreceni Egyetem MÉK 

Szervező: Magro.hu mezőgazdasági piactér és a Debreceni Egyetem 

Részletes program és regisztráció: https://www.magro.hu/konferencia/ 

Forrás: Magro.hu
Forrás: Magro.hu

Akik elfogadták a felkérést az előadásra és kiállításra:

Növényes szekció: Dr. Hoffmann Péter - BASF Hungária Kft.; Hadászi László - KITE Zrt.; Mező Sándor - Multiva Magyarország Kft.; Barabás Zsolt - Horsch Maschinen GmbH; Berecz Sándor - Calmit Hungária Kft.; Csigó György Tamás - SENCROP; Dr. Szűcs Péter - Limagrain Hungária Kft.; Prof. Dr. Nagy János - Debreceni Egyetem; Fenyődi Andrea és Szemerits Balázs - RAGT Vetőmag Kft.; Kürthy-Molnár Zoltán - TIMAC AGRO Hungária Kft.; Hanzel Tamás - Natur Agro Hungária Kft.; Dr. Kakuszi-Széles Adrienn - Debreceni Egyetem, Németh István - Magro.hu; Rácz Tibor - FMC-Agro Hungary Kft.; Szabó István - Pro-Feed Kft.; Rácz István - Corteva Agriscience; Fotyék Tibor - Polyext Kft.; Lőwi Barna - Austro Diesel GmbH

Állatos és Gazdálkodói szekció: Alpár Botond - Agrofeed Kft.; Sándor Gergő - Pro-Feed Kft.; Dr. Fábián János – NEOCONS Zrt.; Gustavo Lopez-Moreno - Boehringer Ingelheim; Bódis Zoltán - Limagrain Hungária Kft.; Sojnóczki István - KITE Zrt.; Egy magyar bankholding - előadó és szekcióvezetés egyeztetés alatt; Takács Tamás - Noack Magyarország Kft.; Hegedűs Attila - Bauer Hungária Kft.; Székely András - Riska - Sysko Kft.; Dr. Jakab Gábor - Vitamed Pharma Kft.; Percze Rajmond - Agroloop Hungary Kft.; Detre Miklós - Magyar Államkincstár; Bordás Imre - Generali Biztosító Zrt.; Párkányi Gábor - MertControl Hungary Kft.; Okner Péter, AgroVIR Kft.; Bálint Béla - Viterra Hungary Kft.

Miért érdemes részt venni az eseményen minden növénytermesztőnek és állattenyésztőnek?

A rendezvény azokat a lehetőségeket, innovációkat mutatja meg a teljes termesztési ciklusban és az állattartásban, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie érdemes, hogy hatékonyságban utolérjék a Nyugatot. Aki fogékony az új, ismeretlen technológiákra is, csökkenten tudja a növényeket és az állatokat érő stresszt, s ezáltal gazdaságosabban, fenntarthatóbban tud gazdálkodni. A hallott gyakorlati tanácsokat és az információkat a gazdálkodók már tavasszal alkalmazhatják, hogy 2024-ban még eredményesebben gazdálkodhassanak.

Címlapkép forrása: Magro.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?