Jó példákkal bíztat az MVH

agrarszektor.hu
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Heves Megyei Kirendeltsége ezentúl lehetőséget biztosít arra, hogy a támogatásban részesülő ügyfelek termékeiket vagy megvalósult beruházásaikat bemutathassák.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Hivatalban elhelyezett vitrinben minden hónapban más ügyfél állíthat ki termékeiből vagy mutathatja be beruházásait. A kiállítás példaértékű lehet azok számára, akik fölkeresik a kirendeltséget a már meglévő kérelmeik ügyintézésével kapcsolatban, illetve azok számára is, akik még csak most érdeklődnek az agrártámogatási lehetőségekről.

A kirendeltség várja mindazon érdeklődőket, akik a felajánlott lehetőséggel élni szeretnének. Jelentkezni személyesen a kirendeltségen (Eger, Eszterházy tér 8.), telefonon a 36/814-520-as számon, vagy e-mailben az eger@mvh.gov.hu címen lehet.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?