200 hazai borászat egy helyen

agrarszektor.hu
Borhétvégét szervezne, de nehezen igazodik el a rengeteg borászat között, vagy csak szereti ha minden lényeges információt egy helyen talál? Az Agrárszektor.hu legújabb szolgáltatása segítségével közel 200 hazai borászat közül keresheti ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A nyugodt hétvége kulcsa a jó szervezés, s bár az olykor idegtépő feladat teljes súlyát nem tudjuk levenni a válláról, az előzetes tájékozódásban azonban nyújthatunk némi segítséget. Az agrarszektor.hu “Borhétvége" fülére kattintva közel 200 hazai borászat alapvető információi mellett az általuk kínált szolgáltatások között is szabadon válogathat, pillanatok alatt összeállíthatja a prefrenciáinak leginkább megfelelő pincészetek listáját.

Az adatbázisunkban található borászatok között akár borvidékek szerint is kereshet, így még a tényleges szervezés előtt feltérképezheti egy még kevésbé ismert vidék lehetőségeit, sőt akár addig ismeretlen gyöngyszemeket is felfedezhet. Tapasztalatait ne rejtse véka alá, értékelje az egyes pincészeteket és könnyítse meg a többiek választását!

Borászok figyelem!

Amennyiben Ön borász, de nem találja pincészetét adatbázisunkban, pár kattintással pótolhatja hiányosságunkat. Ha pontatlanságot tapasztal, esetleg kiegészítené borászata információit, úgy forduljon szerkesztőségünkhöz az info@agrarszektor.hu címen, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?