Hatalmasat nyert a lottón - Minden pénzét marhákra költi

agrarszektor.hu
Aszály miatt szenvedő állatállományára költi mintegy 200 ezer dolláros lottónyereményét egy ausztrál szarvasmarha-tenyésztő. A pénzből a vízforrást szeretné pótolni gazdaságában, illetve takarmányt vásárol majd az állatok számára.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Ausztrália új-dél-walesi régiójában hosszú évek óta nem látott szárazság és aszály pusztított idén - írja a www.dailymail.co.uk. Egy itt élő szarvasmarha-tenyésztő víztározója az esőhiány miatt kiszáradt, így állatainak nem tudott megfelelő mennyiségű vizet adni, és mivel a széna ára háromszorosára emelkedett, takarmánnyal sem tudta ellátni a szarvasmarhákat. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

Az utolsó pillanatban ugyanakkor a farmert szerencse érte, mivel mintegy 40 millió forintnak megfelelő összeget, 200 ezer ausztrál dollárt nyert a lottón. Az állattenyésztő úgy nyilatkozott, hogy teljes nyereményét az aszály miatt éhező és szomjazó szarvasmarha-állományára költi. A pénzből egyrészt új vízforrást kíván biztosítani gazdasága számára, másrészt pedig takarmányt vásárol állatainak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03