2022. augusztus 16. kedd Ábrahám

Hatalmasat nyert a lottón - Minden pénzét marhákra költi

agrarszektor.hu
Aszály miatt szenvedő állatállományára költi mintegy 200 ezer dolláros lottónyereményét egy ausztrál szarvasmarha-tenyésztő. A pénzből a vízforrást szeretné pótolni gazdaságában, illetve takarmányt vásárol majd az állatok számára.

Ausztrália új-dél-walesi régiójában hosszú évek óta nem látott szárazság és aszály pusztított idén - írja a www.dailymail.co.uk. Egy itt élő szarvasmarha-tenyésztő víztározója az esőhiány miatt kiszáradt, így állatainak nem tudott megfelelő mennyiségű vizet adni, és mivel a széna ára háromszorosára emelkedett, takarmánnyal sem tudta ellátni a szarvasmarhákat. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

www.dailymail.co.uk

Az utolsó pillanatban ugyanakkor a farmert szerencse érte, mivel mintegy 40 millió forintnak megfelelő összeget, 200 ezer ausztrál dollárt nyert a lottón. Az állattenyésztő úgy nyilatkozott, hogy teljes nyereményét az aszály miatt éhező és szomjazó szarvasmarha-állományára költi. A pénzből egyrészt új vízforrást kíván biztosítani gazdasága számára, másrészt pedig takarmányt vásárol állatainak.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Portfolio Future of Finance 2022
Valami másik kis szöveg
EZT OLVASTAD MÁR?