Hatalmasat nyert a lottón - Minden pénzét marhákra költi

agrarszektor.hu
Aszály miatt szenvedő állatállományára költi mintegy 200 ezer dolláros lottónyereményét egy ausztrál szarvasmarha-tenyésztő. A pénzből a vízforrást szeretné pótolni gazdaságában, illetve takarmányt vásárol majd az állatok számára.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Ausztrália új-dél-walesi régiójában hosszú évek óta nem látott szárazság és aszály pusztított idén - írja a www.dailymail.co.uk. Egy itt élő szarvasmarha-tenyésztő víztározója az esőhiány miatt kiszáradt, így állatainak nem tudott megfelelő mennyiségű vizet adni, és mivel a széna ára háromszorosára emelkedett, takarmánnyal sem tudta ellátni a szarvasmarhákat. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

Az utolsó pillanatban ugyanakkor a farmert szerencse érte, mivel mintegy 40 millió forintnak megfelelő összeget, 200 ezer ausztrál dollárt nyert a lottón. Az állattenyésztő úgy nyilatkozott, hogy teljes nyereményét az aszály miatt éhező és szomjazó szarvasmarha-állományára költi. A pénzből egyrészt új vízforrást kíván biztosítani gazdasága számára, másrészt pedig takarmányt vásárol állatainak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?