Elképesztő! Valóságos halóriást fogtak a Balatonnál

agrarszektor.hu
Egy több mint 25 kilogrammos pontyot fogott a napokban egy horgász Balatonbogláron. A férfi 20 percig fárasztotta a halóriást, mire kiemelte a vízből.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Élete legnagyobb halát fogta az a férfi, akinek kedden akadt a horgára egy 25,2 kilogrammos pikkelyes ponty Balatonbogláron - írja az Infostart. A horgász körülbelül 20 percig fárasztotta az állatot, ami meglehetősen kimerítő volt számára, hiszen végig figyelnie kellett. 

A balatonboglári horgász rák-máj ízesítésű bojlit valamint 25-ös zsinórt használt. A szákolásnál barátja segített, majd a szokásos videó és fotók elkészítése után a halat visszaengedték a tóba. A férfi egyébként tavaly szintén Balatonbogláron egy 18 kilós pontyot akasztott horogra.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?