Indul a SPACE Állattenyésztési Kiállítás

Indul a SPACE Állattenyésztési Kiállítás

agrarszektor.hu
A SPACE Állattenyésztési Kiállítást idén 37. alkalommal rendezik meg 2023. szeptember 12-14. között a franciaországi Rennes kiállítási központban. A rendezvényen „Állattenyésztés - Energia” témakörrel kiemelten foglalkoznak az egyes állattenyésztési ágazatok vonatkozásában.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

2023. szeptember 12-14. között rendezik meg a franciaországi Rennes kiállítási központban a SPACE Állattenyésztési Kiállítást. A térség legnagyobb kiállítása az állattenyésztők valamennyi kihívásával foglalkozik, előremutató megközelítésben összehozza a különböző állattenyésztési ágazatokat, és a kiállítók által bemutatott legmodernebb fejlesztéseknek és innovációknak köszönhetően megmutatja a látogatóknak, hogy miről is szól ma az állattenyésztési ágazat. 

A rendezvényt népszerűsítő honlapon arról is olvashatunk, hogy az energiaválságnak óriási következményei vannak a mezőgazdasági tevékenységekre. Felhívják a figyelmet arra, hogy abban az időszakban, amikor az energiaköltségek felfelé ívelő tendenciát mutatnak, azzal a gazdaságok azonnal szembesülnek, hiszen energiaszámláik és a ráfordítási költségeik is egyaránt emelkednek. A rendezvény részletes programjairól itt tájékozódhatsz!

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?