Indul a SPACE Állattenyésztési Kiállítás

Indul a SPACE Állattenyésztési Kiállítás

agrarszektor.hu
A SPACE Állattenyésztési Kiállítást idén 37. alkalommal rendezik meg 2023. szeptember 12-14. között a franciaországi Rennes kiállítási központban. A rendezvényen „Állattenyésztés - Energia” témakörrel kiemelten foglalkoznak az egyes állattenyésztési ágazatok vonatkozásában.

UTOLSÓ HELYEK, UTOLSÓ PILLANATOK! 

Döntéshozók, véleményformálók, vállalati csúcsvezetők, államigazgatási topvezetők, gazdálkodók, kistermelők, agrárszakértők egy helyen, egy időben az Agrárszektor 2023 konferencián! Előad Nagy István, Éder Tamás, Soltész Gergő, Dobai Tibor, Győrffy Balázs és Andréka Tamás is!

150+ előadó, 40+ óra szakmai program, 25+ kiemelt téma, 2 nap szakma, élmény, networking.

2023. szeptember 12-14. között rendezik meg a franciaországi Rennes kiállítási központban a SPACE Állattenyésztési Kiállítást. A térség legnagyobb kiállítása az állattenyésztők valamennyi kihívásával foglalkozik, előremutató megközelítésben összehozza a különböző állattenyésztési ágazatokat, és a kiállítók által bemutatott legmodernebb fejlesztéseknek és innovációknak köszönhetően megmutatja a látogatóknak, hogy miről is szól ma az állattenyésztési ágazat. 

A rendezvényt népszerűsítő honlapon arról is olvashatunk, hogy az energiaválságnak óriási következményei vannak a mezőgazdasági tevékenységekre. Felhívják a figyelmet arra, hogy abban az időszakban, amikor az energiaköltségek felfelé ívelő tendenciát mutatnak, azzal a gazdaságok azonnal szembesülnek, hiszen energiaszámláik és a ráfordítási költségeik is egyaránt emelkednek. A rendezvény részletes programjairól itt tájékozódhatsz!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?