Árak, költségek, támogatások az állattartásban - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

Árak, költségek, támogatások az állattartásban - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Mit tehetnek az állattenyésztők a magas takarmányárak ellen, a nehéz piaci viszonyok között hogyan optimalizálhatják költség- és jövedelmezőségi helyzetüket, illetve milyen támogatásokra számíthatnak 2023-ban? - e kérdések megválaszolására fókuszál az Agrárium Konferencia, amelyet március 21-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. A konferencia kitér arra is, milyen állategészségügyi szabályozási változásokra számíthatnak az állattartó vállalkozások. 

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A korábbiaknál is nehezebb helyzetbe kerültek az idén az állattenyésztő gazdaságok, mivel a takarmány- az energia- és az egyéb költségek növekedése jóval kiszámíthatatlanabbá tette a termelést. A Portfolio Csoport március 21-i Agrárium Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, hogyan alakulhatnak idén az állattartók költségviszonyai, milyen felvásárlási árakra számíthatnak és végső soron miként tervezhetik jövedelmezőségi kilátásaikat. A konferenciának a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia kitér a meghatározó haszonállatfajok állategészségügyi helyzetére, és arra is, milyen változások várhatók az állategészségügyi szabályozásban és előírásokban. A rendezvény bemutatja azt is, hogy az állattartók milyen támogatásokra számíthatnak a januárban hatályba lépett új uniós Közös Agrárpolitika szabályrendszerében.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

A konferencia nyitóelőadását Nagy István agrárminiszter tartja, aki az idei támogatási lehetőségekről és kormánytervekről számol be. A rendezvényen részt vesz Pásztor Szabolcs országos főállatorvos, és jelen lesznek a meghatározó takarmánypiaci vállalkozások vezetői is.

A konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatást az agráriumban érdekelt vállalkozásoknak. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?