Mit tehetünk az energiaválság ellen? - Megoldások az Agrárium 2023 Konferencián

agrarszektor.hu
Hogyan védhetik ki az agrárgazdasági vállalkozások az energiaválság kedvezőtlen hatásait? - ez lesz az egyik kiemelt témája a március 21-i Agrárium 2023 konferenciának, amelyet Kecskeméten rendez meg a Portfolio Csoport. A rendezvény részletesen foglalkozik azzal, milyen költségcsökkentő és alternatív megoldásokat alkalmazhatnak az agrárpiaci szereplők.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Az elszabadult energiaárak jelentik ma az egyik legnagyobb kihívást az agráriumban (is), mivel az ágazati vállalkozásoknak látványos költségnövekedésekkel kell szembenézniük. A Portfolio Csoport március 21-i Agrárium 2023 konferenciája részletesen foglalkozik azzal, mit tehetnek az agrárgazdasági szereplők az energiaválság kedvezőtlen hatásai ellen.  Az eseménynek a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia kiemelt témája lesz, mi jellemzi az agráriumot is érintő energiapiacokat, és milyen tendenciára lehet számítani az év hátralévő részében. Szó lesz arról, hogy az új szolgáltatási szerződések megkötésekor milyen tényezőket érdemes figyelembe venni, illetve milyen hatékonyságnövelő és alternatív megoldások jöhetnek szóba az energiaköltségek csökkentésére.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?