Mit tehetünk az energiaválság ellen? - Megoldások az Agrárium 2023 Konferencián

Mit tehetünk az energiaválság ellen? - Megoldások az Agrárium 2023 Konferencián

agrarszektor.hu
Hogyan védhetik ki az agrárgazdasági vállalkozások az energiaválság kedvezőtlen hatásait? - ez lesz az egyik kiemelt témája a március 21-i Agrárium 2023 konferenciának, amelyet Kecskeméten rendez meg a Portfolio Csoport. A rendezvény részletesen foglalkozik azzal, milyen költségcsökkentő és alternatív megoldásokat alkalmazhatnak az agrárpiaci szereplők.

Közeleg a tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye: Agrárium 2024 konferencia, március 19., Kecskemét

Előad többek között Nagy István, Kulik Zoltán, Andréka Tamás, Győrffy Balázs, Éder Tamás, Hadászi László, Ruck János, és még sokan mások.

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az elszabadult energiaárak jelentik ma az egyik legnagyobb kihívást az agráriumban (is), mivel az ágazati vállalkozásoknak látványos költségnövekedésekkel kell szembenézniük. A Portfolio Csoport március 21-i Agrárium 2023 konferenciája részletesen foglalkozik azzal, mit tehetnek az agrárgazdasági szereplők az energiaválság kedvezőtlen hatásai ellen.  Az eseménynek a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia kiemelt témája lesz, mi jellemzi az agráriumot is érintő energiapiacokat, és milyen tendenciára lehet számítani az év hátralévő részében. Szó lesz arról, hogy az új szolgáltatási szerződések megkötésekor milyen tényezőket érdemes figyelembe venni, illetve milyen hatékonyságnövelő és alternatív megoldások jöhetnek szóba az energiaköltségek csökkentésére.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Heti fókusz: Stop stressz! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?