2021. január 19. kedd Sára, Márió

Hírek - Állat

Harmadik Superbrands a Ságának - A vállalat 2012-ben ismét elnyerte a Superbrands díjat

2012. július 11., Budapest – A Sága Foods Zrt. harmadszorra nyerte el a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszerének elismerését, a Superbrands díjat. A független szakmai bizottság döntésekor figyelembe vette a brand tradícióját, piaci szereplését, a vállalat goodwilljét és innovációs stratégiáját.
 
 

Idén nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely 88 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands minősítés, amelyet a Sága már harmadik almalommal nyert el, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinak, partnereinek, mindennapi választásukhoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A független szakmai bizottság döntésekor figyelembe vette a Sága Foods Zrt. tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka elismertségét, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját. A díjat odaítélő bizottság elismert szakemberekből áll, és döntésükkel tanúsítják a Sága eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Hazánk egyik legnagyobb baromfifeldolgozója, a Sága Foods több évtizede azon dolgozik, hogy olyan – Magyarországon előállított, szinte kizárólag hazai alapanyagokból készült – minőségi termékeket állítson elő a fogyasztóinak, amelyek nemcsak finomak, hanem gyorsan és könnyen elkészíthetők is. A Sága többek között olyan népszerű, kiváló minőségű és egészséges termékek gyártója, mint a Füstli vagy a Selyemsonka.

A sárvári vállalat más, jelentős elismerésekkel is büszkélkedhet. Többszörös díjnyertes az élelmiszeripari innovációk terén, „Kiváló Magyar Élelmiszer” védjegyet kapott, 2010-ben „MagyarBrands” díjjal jutalmazták és számos, „Mai Piac Nielsen Sikertermék” díjjal gazdagodott, amelyeket a sikeres termékbevezetésekkel érdemelt ki.

„Nagyon örülünk annak, hogy a Sága Foods Zrt. immáron harmadik alkalommal kapta meg ezt a rangos elismerést, ami azt bizonyítja számunkra, hogy termékeink folyamatos jó minőségét és színvonalát nem csak fogyasztóink, de a szakma is elismeri és díjazza.

A Superbrands díj is megerősít bennünket abban, hogy cégünk jó irányba halad, és erős márka értékeket hordoz magában.” – mondta Grabant Boglárka, a Sága Foods Zrt. marketing vezetője.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu