Harmadik Superbrands a Ságának - A vállalat 2012-ben ismét elnyerte a Superbrands díjat

agrarszektor.hu
2012. július 11., Budapest - A Sága Foods Zrt. harmadszorra nyerte el a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszerének elismerését, a Superbrands díjat. A független szakmai bizottság döntésekor figyelembe vette a brand tradícióját, piaci szereplését, a vállalat goodwilljét és innovációs stratégiáját.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Idén nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely 88 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands minősítés, amelyet a Sága már harmadik almalommal nyert el, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinak, partnereinek, mindennapi választásukhoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A független szakmai bizottság döntésekor figyelembe vette a Sága Foods Zrt. tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka elismertségét, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját. A díjat odaítélő bizottság elismert szakemberekből áll, és döntésükkel tanúsítják a Sága eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Hazánk egyik legnagyobb baromfifeldolgozója, a Sága Foods több évtizede azon dolgozik, hogy olyan - Magyarországon előállított, szinte kizárólag hazai alapanyagokból készült - minőségi termékeket állítson elő a fogyasztóinak, amelyek nemcsak finomak, hanem gyorsan és könnyen elkészíthetők is. A Sága többek között olyan népszerű, kiváló minőségű és egészséges termékek gyártója, mint a Füstli vagy a Selyemsonka.

A sárvári vállalat más, jelentős elismerésekkel is büszkélkedhet. Többszörös díjnyertes az élelmiszeripari innovációk terén, "Kiváló Magyar Élelmiszer" védjegyet kapott, 2010-ben "MagyarBrands" díjjal jutalmazták és számos, "Mai Piac Nielsen Sikertermék" díjjal gazdagodott, amelyeket a sikeres termékbevezetésekkel érdemelt ki.

"Nagyon örülünk annak, hogy a Sága Foods Zrt. immáron harmadik alkalommal kapta meg ezt a rangos elismerést, ami azt bizonyítja számunkra, hogy termékeink folyamatos jó minőségét és színvonalát nem csak fogyasztóink, de a szakma is elismeri és díjazza.

A Superbrands díj is megerősít bennünket abban, hogy cégünk jó irányba halad, és erős márka értékeket hordoz magában." - mondta Grabant Boglárka, a Sága Foods Zrt. marketing vezetője.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55