Döbbenetes dolog derült ki a kávéról: ezt sokan nem gondolták volna
Miért érezzük keserűnek a kávét, és miért vannak olyanok, akik szeretik ezt az ízélményt?
Miért érezzük keserűnek a kávét, és miért vannak olyanok, akik szeretik ezt az ízélményt?
Ezt már nem tennénk bele a halászlébe.
A sütőtök nemcsak finom, egészséges is.
Megszólalt a gyártó a tejfölszennyeződésről.
Ez a faj a magas minőségű kávé jövője szempontjából döntő jelentőségű.
Ezeket kell észben tartania annak, aki a legfinomabb dinnyére vágyik.
Ezek most a 2020-as íztrendek.
Más ízekkel és illatokkal találkozhatunk.
Fajtabírálatot tartott a NÉBIH.
A kerek, piros, kemény fajták helyett egyre többen keresik az édeseket.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
Új kutatások célja, hogy a hiányzó információk révén jobban megértsük az ökoszisztémák változásainak globális hatásait.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.