Van bőven ebből a zöldségből, de alig eszik a magyarok: miért nem kell senkinek?
A bab, borsó és lencsefélék rendkívül változatos és egészséges alapanyagok, de erősödnünk kell a fogyasztásukban.
A bab, borsó és lencsefélék rendkívül változatos és egészséges alapanyagok, de erősödnünk kell a fogyasztásukban.
A magyarok étrendjükben nem fektetnek kellő hangsúlyt a növényi élelmiszerek fogyasztására.
A Magyarországon termelt Bonduelle termékek közel 20 ország fogyasztóihoz kerülnek el.
Meglepő kutatás látott napvilágot.
Nagyon keveset eszünk ezekből a zöldségekből.
A szezon legforgalmasabb napján akár 5 millió kukoricakonzerv is készült.
Reprezentatív kutatást végzett a Bonduelle.
A termékek zömét külföldön adják el.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.