Ez nem semmi: különleges titkot árult el a magyar pincészet az idei szüretről
Lassan már látszik az idei szüret vége: a legtöbb fehérszőlőt már leszedték a Bujdosó borászatban is.
Lassan már látszik az idei szüret vége: a legtöbb fehérszőlőt már leszedték a Bujdosó borászatban is.
Egyre több kérdést vet fel a borászat jövedelmezősége, a kisebb szereplőknek viszont létezhet mentsvár.
A fődíjas neve a Szent István Bazilikával szemközti Zrínyi utcában található Csillagok Sétányára is kikerül.
Az Agrárszektor a Jammertal Borbirtokon járt: mutatjuk a galériát a látogatásunkról.
A pezsgő lehet a borágazat egyik nagy kiugrási lehetősége.
A hagyományt feladva növelik a champagne-i szőlőtőkék közötti távolságot.
Szépen szerepeltek a magyar borok a Decanter World Wine Awards idei versenyén.
A Jammertal Borbirtok tételei Németországban is nagyon szép eredményt értek el.
Most rendezték a Mundus Vini Spring Tasting 2021-et.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
2025 augusztusában a magyar gazdák 22,7 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.
Egy veteményeskerttől sokkal többet kaphatunk, mint a szendvicsekre kerülő friss uborka, paprika vagy paradicsom.