2023. szeptember 22. péntek Móric
Két aranyérmet hozott el a Jammertal Borbirtok az egyik legfontosabb szakmai borversenyen

Két aranyérmet hozott el a Jammertal Borbirtok az egyik legfontosabb szakmai borversenyen

agrarszektor.hu
A Jammertal Borbirtok a Selection Genuss ("Premium Select Wine Challenge - ProWein 2021") nemzetközi borversenyen a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012 tételeivel aratott sikert.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A Selection Genuss a világ elismerten legnagyobb borászati szakkiállításának, a düsseldorfi ProWine-nak a szakmai borversenye. Az idei, 2021-es kiállítás a járvány miatt elmaradt, de a borok versenyét megtartották.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A szakmai verseny különlegességét az adja, hogy az itt értékelt tételek a ProWein Szingapúrban, Sanghajban, Hong Kongban és Sao Paoloban megrendezendő szatellit borkiállításain is autentikus értékítéletnek számítanak

 - írja közleményében a Jammertal Borbirtok.

A két díjnyertes tétel: a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012. Forrás: Jammertal Borbirtok

A villányi borászat a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012 tételeivel aranyérmeket nyert a nemzetközi szakmai megmérettetésen. A Jammertal Borbirtok Koh-I-Noor 105.6 2012 bora a Mundus Vini Spring Tasting 2021 borversenyen is nagyon jól szerepelt, aranyérmet nyert,  91 pontra értékelték azon a versenyen, mely 25 éves története során egyetlen egy 100 pontos bor nem született.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?