Két aranyérmet hozott el a Jammertal Borbirtok az egyik legfontosabb szakmai borversenyen

agrarszektor.hu
A Jammertal Borbirtok a Selection Genuss ("Premium Select Wine Challenge - ProWein 2021") nemzetközi borversenyen a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012 tételeivel aratott sikert.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

A Selection Genuss a világ elismerten legnagyobb borászati szakkiállításának, a düsseldorfi ProWine-nak a szakmai borversenye. Az idei, 2021-es kiállítás a járvány miatt elmaradt, de a borok versenyét megtartották.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A szakmai verseny különlegességét az adja, hogy az itt értékelt tételek a ProWein Szingapúrban, Sanghajban, Hong Kongban és Sao Paoloban megrendezendő szatellit borkiállításain is autentikus értékítéletnek számítanak

 - írja közleményében a Jammertal Borbirtok.

A két díjnyertes tétel: a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012. Forrás: Jammertal Borbirtok

A villányi borászat a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012 tételeivel aranyérmeket nyert a nemzetközi szakmai megmérettetésen. A Jammertal Borbirtok Koh-I-Noor 105.6 2012 bora a Mundus Vini Spring Tasting 2021 borversenyen is nagyon jól szerepelt, aranyérmet nyert,  91 pontra értékelték azon a versenyen, mely 25 éves története során egyetlen egy 100 pontos bor nem született.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

EZT OLVASTAD MÁR?