Két aranyérmet hozott el a Jammertal Borbirtok az egyik legfontosabb szakmai borversenyen

Két aranyérmet hozott el a Jammertal Borbirtok az egyik legfontosabb szakmai borversenyen

agrarszektor.hu
A Jammertal Borbirtok a Selection Genuss ("Premium Select Wine Challenge - ProWein 2021") nemzetközi borversenyen a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012 tételeivel aratott sikert.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Selection Genuss a világ elismerten legnagyobb borászati szakkiállításának, a düsseldorfi ProWine-nak a szakmai borversenye. Az idei, 2021-es kiállítás a járvány miatt elmaradt, de a borok versenyét megtartották.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A szakmai verseny különlegességét az adja, hogy az itt értékelt tételek a ProWein Szingapúrban, Sanghajban, Hong Kongban és Sao Paoloban megrendezendő szatellit borkiállításain is autentikus értékítéletnek számítanak

 - írja közleményében a Jammertal Borbirtok.

A két díjnyertes tétel: a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012. Forrás: Jammertal Borbirtok

A villányi borászat a Cassiopeia Merlot 2012 és a Koh-I-Noor Merlot 2012 tételeivel aranyérmeket nyert a nemzetközi szakmai megmérettetésen. A Jammertal Borbirtok Koh-I-Noor 105.6 2012 bora a Mundus Vini Spring Tasting 2021 borversenyen is nagyon jól szerepelt, aranyérmet nyert,  91 pontra értékelték azon a versenyen, mely 25 éves története során egyetlen egy 100 pontos bor nem született.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Növény

Megfő, megég a gyümölcs a fákon

Beindult a kényszerérés, egyre nagyobb problémát okoz a gyümölcságazatban is az extrém hőség és az erős UV-sugárzás párosa.

Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?