Aranyérmet nyert egy magyar bor a világ egyik legfontosabb versenyén

Aranyérmet nyert egy magyar bor a világ egyik legfontosabb versenyén

agrarszektor.hu
Aranyérmet nyert a Jammertal Borbirtok Koh-I-Noor 105.6 2012 bora a Mundus Vini Spring Tasting 2021 borversenyen.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A MUNDUS VINI-t a Meininger Kiadó alapította, a világ egyik legfontosabb borversenye - írja közleményében a Jammertal Borbirtok. Az évente beküldött 11 ezer bor egyértelmű bizonyíték arra, hogy a verseny jelentősége jóval túlnyúlt Németországon. A magasan képzett nemzetközi zsűri borászokból, hivatásos borkereskedőkből, sommelier-kből és szakértő újságírókból áll. "Vak" kóstoló során értékelik a tételeket a Nemzetközi Szőlő- és Borszervezet (OIV) 100 pontos rendszerének megfelelően, melyet Union Internationale des Oenologues (UIOE) is elismer. A MUNDUS VINI versenyeket évente kétszer rendezik meg. Augusztusban egy nyári kóstolóval kapcsolódnak az őszi vásárokhoz és az év végi ünnepi üzleti időszakhoz. Egy tavaszi kóstoló februárban a világ talán legnagyobb borkiállítására, düsseldorfi ProWein-re készíti fel a piacot.

Forrás: Jammertal Borbirtok

A Jammertal Borbirtok eddig 6 aranyérmet és 2 "Best of Show Hungary" elismerést gyűjtött be a megmérettetésen az évek során. Az idei, 2021-es "Spring Tasting" eseményen a borászat megkapta hetedik aranyérmét Koh-I-Noor 105.6 boráért. 91 pontra értékelték azon a versenyen, mely 25 éves története során egyetlen egy 100 pontos bor nem született. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?