Aranyérmet nyert egy magyar bor a világ egyik legfontosabb versenyén

agrarszektor.hu
Aranyérmet nyert a Jammertal Borbirtok Koh-I-Noor 105.6 2012 bora a Mundus Vini Spring Tasting 2021 borversenyen.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A MUNDUS VINI-t a Meininger Kiadó alapította, a világ egyik legfontosabb borversenye - írja közleményében a Jammertal Borbirtok. Az évente beküldött 11 ezer bor egyértelmű bizonyíték arra, hogy a verseny jelentősége jóval túlnyúlt Németországon. A magasan képzett nemzetközi zsűri borászokból, hivatásos borkereskedőkből, sommelier-kből és szakértő újságírókból áll. "Vak" kóstoló során értékelik a tételeket a Nemzetközi Szőlő- és Borszervezet (OIV) 100 pontos rendszerének megfelelően, melyet Union Internationale des Oenologues (UIOE) is elismer. A MUNDUS VINI versenyeket évente kétszer rendezik meg. Augusztusban egy nyári kóstolóval kapcsolódnak az őszi vásárokhoz és az év végi ünnepi üzleti időszakhoz. Egy tavaszi kóstoló februárban a világ talán legnagyobb borkiállítására, düsseldorfi ProWein-re készíti fel a piacot.

Forrás: Jammertal Borbirtok

A Jammertal Borbirtok eddig 6 aranyérmet és 2 "Best of Show Hungary" elismerést gyűjtött be a megmérettetésen az évek során. Az idei, 2021-es "Spring Tasting" eseményen a borászat megkapta hetedik aranyérmét Koh-I-Noor 105.6 boráért. 91 pontra értékelték azon a versenyen, mely 25 éves története során egyetlen egy 100 pontos bor nem született. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?