Botrány a német húsiparban? Kiderült, mit sóznak rá a vásárlókra
A nagy német húsipari cégek nem mindig tüntetik fel a termékeik valamennyi összetevőjét.
A nagy német húsipari cégek nem mindig tüntetik fel a termékeik valamennyi összetevőjét.
Európa nem kér a szalmonellás húsból.
A terméktanács szerint fel kell lépni az import ellen.
A legrosszabbkor jött a botrány a braziloknak.
Megengedhetetlen a kettős mérce az élelmiszerbiztonságban.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
Új kutatások célja, hogy a hiányzó információk révén jobban megértsük az ökoszisztémák változásainak globális hatásait.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.