Új magyar szőlőfajtát fejlesztettek: meghódíthatja az egész országot?
A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló fajtákat hoztak létre hazánkban.
A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló fajtákat hoztak létre hazánkban.
Az Agárdi Pálinkafőzde öt új termékkel bővíti kínálatát, amelyek október 1-től elérhetők.
Nehezebb lesz eladni idén a szőlőt?
Ilyen a szüret a járvány idején.
Két magyar pezsgő is nyert egy nemzetközi megmérettetésen.
Több tényező is komoly hatással lehet az ágazatra.
Te kóstoltad már valamelyiket?
A leszüretelt szőlő minőségére, egészségére nem lehet panasz.
Egyetlen hibát vagy hiányosságot sem találtak a borokban a Nébih szakemberei.
Már lehet szedni az Irsai Olivért.
Egy "kakukktojás" a külügyi tárca harmincas listáján.
Kadarka, kéknyelű és furmint is van a kiválasztottak között.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.