A vendéglátóipari beszállítókra is kiterjesztené a támogató intézkedéseket a NAK
A HoReCa-szektor és a közétkeztetés beszállítóin is segítenének.
A HoReCa-szektor és a közétkeztetés beszállítóin is segítenének.
Húsfeldolgozó kisüzemet avattak Hajdúnánáson.
Mindenkinek hasznára válik, ha helyi termelők termékeit választja.
10 év alatt csaknem megfeleződött a termőterület, de még nyitott egy piaci rés.
Kiváló minőséget, egyedi ízeket tud felmutatni a szomszédok termelése, de a fő bevételt a hozzá kapcsolódó szolgáltatások jelentik.
Érdemes a kiskertbe zöldségkülönlegességeket is termeszteni, szinte mind már április közepe és május közepe között vethetők.
Úgy fest, hogy a hazai gyümölcsösök megúszták tavaszi fagyokat, de még érhetik kellemetlen meglepetések a termelőket.
Virágoznak a gyümölcsfák és talán idén már nem is lesz károsító fagy, de vajon mi kell a jó terméshez?
A technológia nem csak az öntözésre figyelmeztet, javaslatokat ad a népszerű házasításokra is.
A Lindsay Zimmatickal csak a változás állandó!
Az erre hivatott készítmények kijuttatását rugalmasan igazíthatjuk a gyomflórához a napraforgó különböző fenológiai stádiumában. A megoldásokért kattintson!