Elhagyják az országot ezek a magyar élelmiszerek: itthon alig kellenek?
Minden adott ahhoz, hogy az itthon termelt, értékes bioélelmiszerek bekerüljenek a közétkeztetésbe.
Minden adott ahhoz, hogy az itthon termelt, értékes bioélelmiszerek bekerüljenek a közétkeztetésbe.
Megjelent a júliusban a társadalmi egyeztetésre bocsátott BM rendelet, amely a közétkeztetés előírásait és a transz-zsírsavakra vonatkozó szabályokat módosítja.
A HoReCa-szektor és a közétkeztetés beszállítóin is segítenének.
Húsfeldolgozó kisüzemet avattak Hajdúnánáson.
Mindenkinek hasznára válik, ha helyi termelők termékeit választja.
10 év alatt csaknem megfeleződött a termőterület, de még nyitott egy piaci rés.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.