Hiába ódzkodnak a magyarok: letarolhatják a boltokat az ehető rovarok
Megoszlanak a vélemények a rovarfehérjékkel kapcsolatban, de vajon mi az igazság?
Megoszlanak a vélemények a rovarfehérjékkel kapcsolatban, de vajon mi az igazság?
A fogyasztói szokások változása és a népesség folyamatos növekedése indokolttá teszik az újabbnál újabb termékek megjelenését.
Nagy biznisz lehet Európában a rovarfehérje, arra készülnek a szakemberek, hogy egyre többen választják majd a hagyományos húsok helyett.
Nagyon felkapott termék lett a német pékségben.
Magyarország ellenezte az EU döntését, de a termékek ott lehetnek a boltokban.
Az ilyen fehérjeforrások fogyasztásának hagyománya sincsen a kontinensen.
2018. január 1. óta egységesebb és liberálisabb a rovarfehérjék piaca.
A szója- és hallisztlobbi bedobhatja a törölközőt.
A szabadföldi zöldségnél jövedelmezőbb a rovar
A lárvák és nyüvek igenis táplálóak. Jönnek a számok!
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.