Meglepő hírek érkeztek a tojásról húsvét előtt: ezt jó, ha mindenki tudja
Nem kell aggódnia a magyaroknak a húsvéti tojásmennyiség beszerzése miatt, sőt, kellemes meglepetésben is lehet részük.
Nem kell aggódnia a magyaroknak a húsvéti tojásmennyiség beszerzése miatt, sőt, kellemes meglepetésben is lehet részük.
A legnagyobb költségtényezők mérséklődnek, de vannak még fejfájásra okot adó tényezők.
Most már tényleg drágulnia kellene az egyik legegészségesebb élelmiszernek Magyarországon.
Húsvétra lesz elegendő tojás, de azt még nem lehet látni, mi fog történni az árstop megszüntetése után.
Ha április végén megszűnik az élelmiszerárstop, az az egész tojáspiacra hatással lehet.
Ha nem javul a termelők helyzete, már középtávon is számítani lehet a tojáshiányra Magyarországon.
Óriási a bizonytalanság a tojáságazatban.
Lesz elég tojás húsvétkor, csak nem mindegy, mennyiért.
Kifakadtak a magyar tojástermelők.
Indokolt lenne egy 20-25 százalékos áremelés.
Sok tévhit terjeng a magyarok egyik kedvenc élelmiszerével kapcsolatban.
Lesz-e elég tojás húsvétra?
TikTokon tanítják tojást sütni a kamaszokat.
Az ágazati szereplők nem értenek egyet az áruházlánc döntésével.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
Új szemléletre és új technológiákra van szükség a kertészetekben Magyarországon.
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
Az előző hetekben érkezett lehűlés miatt a helyenként fellépő fagy erőteljes károsodást okozott a növényeinkben.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.