Fontos felmérés indul Magyarországon: ez sok mindenre választ adhat
A mentes termékek piacán indítana felmérést a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) munkacsoportja.
A mentes termékek piacán indítana felmérést a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) munkacsoportja.
Világszerte, így hazánkban is egyre több ember szenved gluténérzékenységtől, tejfehérje-allergiától, tejcukor-érzékenységtől.
A mezőgazdasági minisztérium bejelentette, hogy az ország visszanyerte madárinfluenza-mentes státuszát.
A Nébih fajtakísérleti hálózatában aflatoxin szennyezettségtől mentes kukoricát is termesztettek.
A gluténmentes kenyér és péksütemény verseny díjátadó ünnepségét október 16-án, a Kenyér Világnapján tartották.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Nemcsak a faipari szereplőknek hoz nagy változást az év végétől egy európai uniós rendelet.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
Munkacsoport létrehozásával segíti a mentes termékek piacának fejlődését az Agrárkamara.
Jól járhatunk a madárinfluenza-mentes státusz visszanyerésével.
Néhány éven belül élen járhatunk a biogazdálkodásban.
Hatályba lépett az önkéntes rendszerről szóló rendelet.
Az ország gyümölcstermesztő vidékeinek mintegy 90%-át érintette az áprilisi fagykár.
Május 20-21-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrofood és Agrofuture Konferenciáját Kecskeméten.
A jelenlegi helyzetben, amikor a költségek magasak, az árak pedig hullámzóak, a józan, megfontolt gazdálkodás válik kulcsfontosságúvá.
Az előrejelzések szerint a 12 éves mélypontra süllyedhetnek idén a globális zárókészletek a kukoricából.
Az elmúlt hetekben több száz szakember távozott az USDA állategészségügyi részlegéből.
A modern gazdálkodás új szintre lép a HARDI permetezőgépeivel – innováció, pontosság és hatékonyság egyetlen gépben, az Agrotec Magyarországtól.
A szőlőültetvények egészsége és hozama számos tényezőtől függ, beleértve a környezeti hatásokat, valamint a kórokozók és kártevők jelenlétét.