Lehullt a lepel a tokaji borokról: erről mindenkinek tudnia kell
A gasztronómia világában már régóta ismert tény, hogy a tokaji borok kiválóan harmonizálnak az ázsiai ízekkel.
A gasztronómia világában már régóta ismert tény, hogy a tokaji borok kiválóan harmonizálnak az ázsiai ízekkel.
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
Sikeresen megtartotta minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem is.
Megjelent a Michelin Guide Magyarország 2023, kiderült, melyek most a legjobb éttermek itthon.
Online piactér indult a kényes éttermek magyar alapanyaggal való ellátására
Egy 280 lóerős gépen akár 8 ezer üzemórát is elfutnak
Nemcsak a gyorsaság számít. Jelentkezni és szavazni május 15-ig lehet.
Az elmúlt évek tapasztalatai világosan mutatják, hogy a klímaváltozás gyökeresen alakítja át a magyar mezőgazdaság mindennapjait.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.