Egyre több a luxusétterem idehaza - mások egy hónapig esznek egy vacsora árából
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
Sikeresen megtartotta minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem is.
Megjelent a Michelin Guide Magyarország 2023, kiderült, melyek most a legjobb éttermek itthon.
Online piactér indult a kényes éttermek magyar alapanyaggal való ellátására
Egy 280 lóerős gépen akár 8 ezer üzemórát is elfutnak
Nemcsak a gyorsaság számít. Jelentkezni és szavazni május 15-ig lehet.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.