Ezek a 2023-as Michelin-csillagos éttermek Magyarországon: itt a teljes lista

Ezek a 2023-as Michelin-csillagos éttermek Magyarországon: itt a teljes lista

agrarszektor.hu
Megjelent a Michelin Guide Magyarország 2023, kiderült, melyek most a legjobb éttermek itthon. Új Michelin-csillagos étterme nem lett Magyarországnak, és egyedül a pécsi Morzsa az új szereplő a Bib Gourmand minősítések között.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Jó hír, hogy minden hazai étterem megtartotta a tavaly elért eredményeit a Michelin Guide Magyarország 2023-ban - írja a Pénzcentrum. A guide idei kiadása 75 magyarországi éttermet ajánl: 28-at Budapesten és 47-et az ország egyéb részéről. Új szereplőként a pécsi Morzsa étterem szerzett Gourmand minősítést, illetve a szigligeti Villa Kabala kapott Zöld Csillagot. 2 Michelin-csillagos a tatai Platán Gourmet, valamint a budapesti Stand. 1 Michelin-csillagos az esztergomi 42, a budapesti Babel, a Borkonyha, a Costes, az Essencia, a Rumour, illetve a Salt.

Az Év Szervize címet Fölföldi Péter és Terjék Petra (Villa Kabala Szigliget), az Év Sommelier-je címet Rácz Imre (Spago by Wolfgang Puck), míg az Év Fiatal Séfje címet Zaida Zincenco ( Zincenco Kitchen Budapest) szerezték meg. A Michelin által ajánlott szekcióban 59 étterem szerepel az idei évben, ebből 14 hely első alkalommal. A Michelin által ajánlott éttermek: Bobajka (Tarcal), Botanica (Dánszentmiklós), Csopaki Resti by Laurel, FLAVA (Budapest), Fricska 2.0 (Budapest), GÓRÉ (Kisharsány), MoszkvaTéЯ Bisztró (Budapest), NOON (Balatonfüred), Piac 42 (Esztergom), SHO Étterem (Budapest), Solid (Budapest), Tati (Budapest), White Szalon (Budapest), Zincenco Kitchen (Budapest).

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?